Yleinen

FoSun miehille voitto, C-pojille tappio

Voitto ja tappio. Siinä kotijoukkueiden saldo eilisen salibandyrupeamassa Forssassa.

FoSun miehet nuijivat 2. divisioonan Länsirannikon kamppailussa TVV:n maalein 15–9, aiemmin päivällä RSS Panthers/FoSu taipui C2-nuorten SM-sarjassa SB Naantalille suurinumeroisesti 10–17.

FoSun edustus maksoi turkulaiselle TVV:lle potut pottuina, sillä TVV oli syksyn kierroksella niukasti FoSua parempi. FoSu otti nyt vierailtaan luulot pois heti kättelyssä, kun joukkue mätti kuusi osumaa TVV:n yhtä vastaan.

FoSu oli pari potkua edellä toisessakin erässä, mutta kolmannen se otti turhan rennosti, kun siihen asti alakynnessä ollut TVV vei 20-minuuttisen maalein 7–3.

– Otimme tärkeät kaksi pinnaa, siihen riitti nyt kaksi hyvää erä. Olisi kiva ollut pelata ehjät 60-minuuttia, mutta näin nyt, tuumaili FoSun valmentaja Ville Into, joka kehui joukkueestaan etenkin Jesse Aaltosen ja junnujen panosta.

RSS Panthers/FoSun ja SB Naantalin junnujen SM-pelissä maaleja mätettiin urakalla, vielä enemmän kuin FoSun edustuksen pelissä illemmalla. Yhdistelmäjoukkueen harmiksi Naantali oli tehokkaampi ja käänsi vaisun alun jälkeen pelin voitokseen.

Pantteri/FoSu aloitti terävästi, mutta ote ei kestänyt. Joukkue takoi pikapikaa neljä maalia, jonka jälkeen Naantalin valmentaja oli pakotettu ottamaan aikalisän. Tobias Koukku heilutti maaliverkkoa kahdesti, Tony Ellillä ja Eero Ryhtä kerran nuoreen mieheen.

Aikalisän jälkeen vieraat saivat otteen pelistä. Joukkue kavensi, mutta Ellilä vei päivän toisellaan FoSun taas neljän maalin johtoon. Erän lopulla SB Naantali kavensi kahdella ylivoimaosumalla ja yhdellä viittä vastaan viittä tehdyllä maalilla taukotilanteen 5–4:ään.

Naantalin kiri jatkui toisessa erässä. Verneri Grönblom tasoitti ottelun 5–5:een, eikä joukkue hellittänyt. Naantali iski erässä vielä peräti seitsemästi, ja kun FoSusta onnistuivat maalinteossa vain Eero Ryhtä ja Matias Hynninen, lähdettiin päätöserään vieraiden tukevassa johdossa 7–12.

– Pääsimme vähän helposti johtoon. Sitten meille tuli pari jäähyä ja kaveri tuli peliin mukaan ja ottelu lähti menemään väärään suuntaan, RSS Panthers/FoSun valmentaja Tomi Hietanen harmitteli.

Suunta ei muuttunut päätöserässäkään. Arttu Mononen teki kyllä Pantteri/FoSulle kolme maalia, mutta kun Naantali teki viisi, ei voitosta syntynyt enää taistelua.

Naantali nousi voitolla C2-nuorten sarjataulukossa yhdistelmäjoukkueen edelle ja lähemmäksi pudotuspelipaikkaa..

– Naantali on meidän päävastustajamme. Vaikeaksi tämä menee, mutta loppuun asti taistellaan, Hietanen lupasi. FL

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic